Hey man,

Zoek je nieuwe wegen? Ken je jezelf en ben je hem zat? Wil je leren opnieuw van jezelf te houden, je eigen beste vriend te zijn? Vanwaaruit je een betere relatie, hechtere vriendschappen en bevredigender werk kunt creëren?

Ik ondersteun je om krachtig én liefdevol te zijn. Niet langer te hoeven kiezen als man, maar het hele palet te bestrijken. Wat zeg ik, beheersen! Overzien, kennen en kunnen handelen met een krachtig, liefdevol hart. Waar het leven je ook brengt.

In al mijn programma’s en coachings breng ik je steeds het beste wat ik te bieden heb. Ik put uit mijn rijke achtergrond in vechtsport, Mindfulness, tantra, mannenwerk, sjamanisme, IFS en EFT.

Niet om te laten zien wat ik kan, maar om helder te krijgen wat jij kan.

Samen met mijn vaste partners in Mannenkracht, Avond vol Aandacht en Accelead schotel ik je voor wat ik zelf heb ervaren, zodat jij dat ook kunt.

Kies boven uit een van de onderwerpen.

Of stuur me een mail met je vraag.

Ga voor je geluk,

Jeroen Biegstraaten

“Ik vond jouw begeleiding fantastisch. Zo warm, menselijk en dichtbij, dat gun ik iedereen.”