We ondersteunen en vergroten jouw kapiteins-kwaliteiten:

In ons huizen allerlei krachten die elkaar tegenspreken. Heb je net een goed idee, en hup, daar is de stem in je die zegt dat het onzin is. Of dat een ander idee beter is. Of dat je de kwaliteiten niet hebt. Of dat je wel zo fucking perfect moet zijn om het waar te maken, dat je jezelf niet kunt bijbenen.

Soms wil je ook gewoon tegengestelde dingen: je wilt een fijne relatie met je vrouw, maar je wilt ook tijd voor jezelf. Je wilt een goede financiële bodem, maar je wilt ook die ondernemersdroom volgen. Je wilt als man krachtig zijn, maar ook met je kwetsbaarheid tevoorschijn komen.

Je kunt leren deze krachten te laten samenwerken. Door goed naar ze te luisteren, want ze hebben allemaal iets belangrijks te zeggen. Door hun onderlinge conflicten op te lossen. En door helder de leiding -en dus de beslissingen- te nemen. Jij bent immers de kapitein op dit schip.

Hoe ik werk

Mijn inspiratie komt uit verschillende opleiding en ervaring. Meest recent ben ik gegrepen door IFS, Internal Family Systems Process. Ik verdiep me daar nu in en ben heel erg onder de indruk van het liefdevolle leiderschap wat dit oplevert. Ik haal veel inspiratie uit yoga, als een manier van zorgvuldige zelfcare. Daarvoor bekwaamde ik me in taekwondo, tantra, meditatie en mindfulness. Ik werk vanuit al deze achtergronden op weg naar heling en samenwerking, zowel met je partner en de wereld om je heen, als in je innerlijke wereld.

We spreken een eerste gesprek af. We kijken naar je vraag, je bijbehorende verlangen of doel en wat je uitdagingen zijn. Als we in dit gesprek een wederzijdse klik voelen, stippelen we een traject uit. Om je een idee te geven: meestal houdt dit een serie van vijf gesprekken in (het eerste inbegrepen). Daarna kijken we opnieuw wat nuttig voelt.

Je kunt live of online* afspreken. De sessies duren tussen de 75 en 90 minuten, afhankelijk van wat er op dat moment nodig is. De kosten zijn € 125 per gesprek (inclusief btw).

Ik werk afwisselend op woensdagochtend en donderdag in Amsterdam-Noord.

Boek direct een coaching met de knop hieronder. 

PS: Als je financiële situatie mijn tarief niet toelaat, kun je contact met me opnemen en kijken we samen wat er mogelijk is.

*Voor online sessies heb je Zoom nodig op je laptop, pc of telefoon. Je hoeft geen account aan te maken, maar je hebt wel het programma nodig. Voorafgaand aan de sessie stuur ik je een uitnodiging voor een Zoomsessie, met een uniek wachtwoord. Probeer het voor onze eerste sessie allemaal een keertje uit als je nog niet bekend bent met Zoom. Het wijst zich allemaal wel. TIP: zorg voor oortjes, iPods of een andere koptelefoon; dat praat veel fijner. Ik draag ze ook.

Download Zoom hier